Kokonaisturvallisuus 2021

Mikä on Kokonaisturvallisuus?

Varautuminen on välittämistä

Yhteiskunnan kokonaisturvallisuuteen keskittyvät messut järjestetään jo yhdeksännettä kertaa. Tämän vuoden tapahtuman teemoina on kyberturvallisuus ja poikkeusoloihin varautuminen.

Uusimmat tiedot tapahtumasta

Tilaa Kokonaisturvallisuus-uutiskirje ja pysyt mukana tapahtuman uusimmissa uutisissa.

Tilaa uutiskirje

1.–2.10.2021

Koko perheen viikonloppu

Kolmen vuoden välein eri paikkakunnalla nähtävä Kokonaisturvallisuus järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa perjantaina ja lauantaina 1.–2.10.2021. Lauantaina ja sunnuntaina 2.–3.10.2021 Lemmikki-messut valtaa C- ja D-hallit. Samalla lauantai-lipulla pääset molempiin tapahtumiin!

Paikalla on laaja kattaus järjestöjä, viranomaisia ja elinkeinoelämän toimijoita, joiden toimintaan ja palveluihin pääset tutustumaan. Näytteilleasettajat julkaistaan lähempänä tapahtumaa täällä:

Näytteilleasettajat


Mikä Kokonaisturvallisuus?

Kokonaisturvallisuus-messujen tarina alkaa jo vuodesta 1992, kun Helsingissä järjestettiin ensimmäiset Maanpuolustus-messut. Vuosien saatossa tapahtuma on saanut monipuolisia muotoja ja kehittynyt esittelemään erilaisia yhteiskunnan ja yksilön turvallisuuden kannalta tärkeitä palveluita, järjestöjä ja tuotteita.

Edellisen kerran Kokonaisturvallisuus-messut järjestettiin Lahdessa vuonna 2018, jolloin tapahtuman teemoina nähtiin arjen turvallisuus, kyberturvallisuus ja maanpuolustus.

Tulevana syksynä Tampereella järjestettävä Kokonaisturvallisuus 2021 jatkaa ajankohtaisella kyberturvallisuuden teemalla. Lisäksi toisena teemana on poikkeusoloihin varautuminen, joka on tullut varsin tutuksi meille kaikille viimeisen vuoden aikana ihan tavallisessa elämässä.

Ohjelma julkaistaan pian


Mietityttävätkö tapahtuman turvallisuusasiat?

Tutustu ohjeisiimme täällä:

Turvallisuusohjeet


Pysy mukana!

Uutiskirjeen tilaajat saavat uusimmat tiedot tapahtumasta suoraan sähköpostiin.

Saat muun muassa
  • Tiedon lipunmyynnin avautumisesta
  • Uusimmat ohjelmajulkistukset
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista

Tilaa uutiskirje